Fysio- & Manuele therapie Van Roosmalen

Medewerkers

Hein van Roosmalen

Fysio-, manueel en Mulligan therapeut
Hein is sinds 1985 werkzaam als fysiotherapeut en heeft in 1990 de aanvullende opleiding voor manueel therapeut afgerond. In 1995 is hij gestart als zelfstandig zorgverlener.
BIG-registratienummer: 69034864104

Dianne Brans

Fysio- en Mulligan therapeut
Sinds 1998 werkzaam als fysiotherapeute en vanaf 2008 bij Van Roosmalen Fysiotherapie. Naast diverse na- en bijscholingen, heeft Dianne zich met name gespecialiseerd in cranio-sacraal therapie.
BIG-registratienummer: 19048757104

Barbara Hauser

Fysio-, manueel en oedeemtherapeut
Barbara is sinds september 2011 in dienst bij de praktijk. Naast algemeen fysiotherapeut is zij ook manueel en oedeemtherapeut. Sinds 2018 heeft ze hier de specialisatie ‘manuele therapie bij kinderen’ aan toegevoegd.
BIG-registratienummer: 19913744704

Timmy Willems

Fysio- en Mulligan therapeut
Timmy heeft in juni 2016 haar opleiding tot fysiotherapeut aan de HAN in Nijmegen afgerond, waarbij haar afstudeerstage maar liefst met een 9 beoordeeld werd. Wij zijn dan ook blij dat zij vanaf juli 2016 ons team is komen versterken. Timmy richt zich veelal op algemene fysiotherapeutische problemen en meer specifiek op revalidatie.
BIG-registratienummer: 89921172904

Jetje Hendriks

Fysiotherapeut
Sinds 1 oktober 2019 versterkt Jetje ons team. Zij is in 2016 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan Fontys Hogeschool in Eindhoven. Vervolgens heeft ze zich bekwaamd in dry-needling. Zij heeft de afgelopen jaren gewerkt in een gespecialiseerd rugcentrum, maar haar expertise gaat verder dan alleen rugklachten.
BIG-registratienummer: 49921672804

Lianne van Roosmalen

Administratieve ondersteuning
Voor al uw vragen met betrekking tot bijvoorbeeld vergoeding door uw ziektekostenverzekering kunt u zich tot haar wenden.

Alle therapeuten hebben de cursus Medical Taping gevolgd. Alle medewerkers volgen geregeld cursussen op diverse vakgebieden.
Medewerkers Van Roosmalen Fysiotherapie

Ons team is BIG en CKR geregistreerd

Wat houden BIG en CKR in? De titel fysiotherapeut is wettelijk beschermd middels de wet Beroepen in de Gezondheidszorg (BIG). Wie de officiële studie heeft afgerond, aan alle eisen voldoet en ingeschreven staat in het BIG-register, mag zelfstandig patiënten behandelen als fysiotherapeut.
Daarnaast staan al onze fysiotherapeuten ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) van het KNGF. Wie aan alle kwaliteitseisen voor behandeling, praktijkervaring, (bij)scholing en vakoverleg voldoet en werkt volgens de KNGF-richtlijnen, mag zich in het CKR inschrijven.
Therapieën
Praktijk

In onze praktijk staat de patiënt met de zorgvraag centraal. Wij hechten eraan om samen met de patiënt tot een oplossing van het klachtenbeeld te komen of, indien dit niet mogelijk is, tot een optimale leefsituatie rekening houdend met de eventuele beperkingen van de patiënt.
» lees verder

© 2019 Van Roosmalen Fysiotherapie | Disclaimer | Privacy | Sitemap | Website door LaatR.IT