Fysio- & Manuele therapie Van Roosmalen

Medewerkers

Hein van Roosmalen

Fysio-, manueel en Mulligan therapeut
Hein is sinds 1985 werkzaam als fysiotherapeut en heeft in 1990 de aanvullende opleiding voor manueel therapeut afgerond. In 1995 is hij gestart als zelfstandig zorgverlener.
BIG-registratienummer: 69034864104

Dianne Brans

Fysio-, dry-needling en Mulligan therapeut
Sinds 1998 werkzaam als fysiotherapeute en vanaf 2008 bij Van Roosmalen Fysiotherapie. Naast diverse na- en bijscholingen, heeft Dianne zich met name gespecialiseerd in dry-needling.
BIG-registratienummer: 19048757104

Timmy Willems

Fysio-, dry-needling en Mulligan therapeut
Timmy richt zich veelal op algemene fysiotherapeutische problemen en meer specifiek op revalidatie, maar is daarnaast ook dry-needling therapeut.
BIG-registratienummer: 89921172904

Willem-Jan Sonneveld

Fysio-, dry-needling en Mulligan therapeut
Sinds mei 2023 versterkt Willem-Jan ons team. Deze bevlogen en veelzijdige therapeut heeft ervaring binnen de algemene fysiotherapie, begeleiding van sportteams, dry-needling, echografie en is manueel therapeut i.o. Daarnaast is hij docent aan de opleiding fysiotherapie aan HAN (Hogeschool Arnhem Nijmegen).
BIG-registratienummer: 29915807304

Tom Hendriks

Fysiotherapeut en bewegingsdeskundige
Met ingang van november 2023 hebben we Tom in ons team verwelkomd. Tom is opgeleid als bewegingsdeskundige (HBO Sport en Bewegingseducatie) en heeft aansluitend de opleiding tot fysiotherapeut afgerond.
BIG-registratienummer: 89932904904

Lianne van Roosmalen

Administratieve ondersteuning
Voor al uw vragen met betrekking tot bijvoorbeeld vergoeding door uw ziektekostenverzekering kunt u zich tot haar wenden.

Alle therapeuten hebben de cursus Medical Taping gevolgd. Alle medewerkers volgen geregeld cursussen op diverse vakgebieden.

Ons team is BIG en KRF NL geregistreerd

Wat houden BIG en KRF NL in? De titel fysiotherapeut is wettelijk beschermd middels de wet Beroepen in de Gezondheidszorg (BIG). Wie de officiële studie heeft afgerond, aan alle eisen voldoet en ingeschreven staat in het BIG-register, mag zelfstandig patiënten behandelen als fysiotherapeut.
Daarnaast staan al onze fysiotherapeuten ingeschreven in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie (KRF NL) van het KNGF. Wie aan alle kwaliteitseisen voor behandeling, praktijkervaring, (bij)scholing en vakoverleg voldoet en werkt volgens de KNGF-richtlijnen, mag zich in het KRF NL inschrijven.
Therapieën
Praktijk

In onze praktijk staat de patiënt met de zorgvraag centraal. Wij hechten eraan om samen met de patiënt tot een oplossing van het klachtenbeeld te komen of, indien dit niet mogelijk is, tot een optimale leefsituatie rekening houdend met de eventuele beperkingen van de patiënt.
» lees verder

© 2024 Van Roosmalen Fysiotherapie | Disclaimer | Privacy | Sitemap | Website door LaatR.IT